Bilder från helgen!

Ciao!
Här kommer bilder, som lovat, från helgen :)





Rasmus lagar tacos... Med en plastpåse på huvudet...


Mysig filmkväll! The Killers och Just Married blev det denna afton. Massa Ashton Kutcher..!



På lördagen spelade vi basket också. I typ en kvart, sen blev det kallt...


Jag spelade också ja ^^


Mad skillz....


Hahahahaha fråga inte....



Det var allt för den här gången :)
Ta hand om er!

/ Anna


Myshelg!

God förmiddag!

Mmm, den här helgen har varit galet mysig och lyckad :)
Hade som sagt inte träffat Rasmus sen i måndags, så det blev en kärleksfull återförening på fredag eftermiddag med god mat och massa roliga filmer. Lördagen blev något liknande, fast då lanade vi The Sims, haha...

Slänger in lite bilder från helgen senare. Så länge kan jag berätta att det är skönt att vara frisk igen, och jag längtar faktiskt till skolan imorgon. Imagine that!

Kram kram!
/ Anna


Sjuk och klen

Måste få erkänna att jag avskyr att vara sjuk...
Har studiedag idag och hade hela dagen planerad igårkväll, så vaknar man och mår skit och kan knappt röra på sig. Bio, laserdome och handla material till barnteatern på RUSTA.
Men men, vad ska man göra?

Blir till att bädda ner sig med One Tree Hill som vanligt. Nytt avsnitt kommer imorgon :D
Underbar serie, minst sagt... Kommer deppa ihop när den tar slut. Får väl skriva en egen fortsättning, haha. Kan bli bra träning om jag bestämmer mig för att satsa på yrke som manusförfattare.

Slänger in en bild lite random från när jag och Rasmus var på "Modell för en dag"


Ciao!
/ Anna


Bilder från helgen

Här kommer några bilder från helgen




Jag och älskling <3 (Har färgat håret också. Vad tycks?)



Jag och Rasmus när vi är 80 år gamla :O Fett mysiga kommer vi att vara :D




Och så här ser min navelpiercing ut :) Riktigt nöjd är jag, trots att jag inte kan sova på mage längre.


Ciao!
/ Anna

Navelpiercing!

Guess what?

Jag har piercat naveln! :D Gjorde detta i torsdags tillsammans med min mamma. Jag som alltid varit livrädd för nålar vägrade ju såklart att titta, och när det väl var klart så var jag helt svimfärdig. Men men, tjejen som piercade mig var hur skön som helst i alla fall, och hon tog mig verkligen på största allvar, speciellt när jag höll på att fjanta omkring sådär med mitt illamående, haha.

Smärtan var nog ungefär vad jag hade föreställt mig. Inget hysteriskt, men värre än hål i öronen. Men sticket i sig var inte så farligt. Det var värre när smycket skulle i. Men så fort det var klart så gick smärtan ganska snart över, och nu känner jag inte av den såvida jag inte sover på mage eller böjer mig ner. (Att ta på sig strumpor och skor är lika spännande varje gång...)
Men jag har hittills klarat mig helt utan minsta svullnad eller rodnad eller så, så jag tror inte läketiden kommer vara så hysteriskt lång om jag fortsätter sköta det så här bra.

Förutom piercing börjar barnteatern äntligen falla på plats. Nu är det bara slutscenen vi ska få fram också, sen är det bara att repa repa repa. Roligt kommer det bli i alla fall :) Det blir liksom vår första riktiga uppvisning/föreställning vi har.

Helgen har för övrigt spenderats hos mamma och mest ägnats åt att det lugnt, liksom alla andra helger. Ska bättra på mitt skrivande nu också.

Ha det!
/ Anna

Drama utan dramatik

Tjena alla läsare!

(Haha, jag vet inte om jag får lov att säga "alla" då det i princip bara är tre stycken än så länge.)
Dramalektion idag med Karina!
Blev ju inte så mycket drama för min del. Vi repeterade i princip den enda scenen där jag inte är med, så det blev för mig att bara sitta och njuta istället. Kan vara skönt det också, och få komma med lite konstruktiv kritik och se hur allting ser ut från publikens ögon. :)

Min fästman börjar bli frisk igen efter en viss vinterkräksjuka som jag tror att min familj påkostade honom. Lyckligt nog är jag den enda som lyckats undkomma den. Hurra för mitt immunförsvar.

Nu när alla läxor är gjorda ska jag nog kolla på ännu ett avsnitt av One Tree Hill, som för övrigt är den bästa serien genom tiderna. Har sannerligen räddat mitt liv, haha.



Ciao!
Anna


Nesquick!

Hej!

Sitter och tittar på tv och käkar Nesquick chokladpuffar. Galet gott måste jag få säga!
Imorgon bär det av till skolan imorgon, med start 8.30 och teaterlektion. För tillfället är vi mitt uppe i en barnteater varav jag spelar en hyperaktiv femåring som lyckats komma till någon förtrollad värld i form av ett spel... Minst sagt intressant, haha. Uppspel blir om ungefär en månad, och det är ju både på gott och ont. Ska bli skönt att bli klar med den, men samtidigt så börjar vi bli en aning stressade, för ska vi vara helt ärliga så har vi ingen aning om hur den ska sluta. Haha känns ju sådär.

Nåja, vi hörs mer imorgon och under tiden får ni ha det bäst!

Kram,
Anna

Välkommen in i värmen!

Hej alla människor där ute som på något sätt fått tag på min blogg!

Då var vi igång igen. Förra bloggen gick ju lite segt, och när jag väl fick tillbaka lusten att blogga igen (ett år senare) så kändes det rätt bra att starta upp nytt och fräscht med en ny blogg. (För att kolla in den gamla gå till http://annapannaaaaa.blogg.se)

Tänkte börja första inlägget med att bara skriva en massa info om mig själv så att vi har det avklarat. Hädanefter kommer jag att blogga om min vardag som teater-etta på Nicolai-gymnasiet i Helsingborg. Lägga upp tips angående allt möjligt estetisk, berätta om vardagliga händelser och hur mitt liv framgår.
Snabb info kommer här:

Namn: Anna
Ålder: 16
Kön: Tös
Civilstatus: Förlovad med Rasmus.
Skola: Skolstaden, Nicolai i Helsingborg
Inriktning: Estet, teater
Intresse: Sjunga, spela keyboard, teater, dansa, titta på tv, baka, skriva etc etc...
TV-program: One Tree Hill <3
Gör på fritiden: Umgås med min fästman, läxor, lever livet!
Egenskaper: Envis, omtänksam, omhändertagande, rolig, kreativ och smart. (Haha jag jobbar på mitt självförtroende. Första steget är att våga erkänna sina starka sidor)

Jag slänger upp några bilder också som för att bevisa hur kreativ jag är, haha.



Jag till vänster. Älskar musik och allt som tillkommer där <3


En av de få bilder jag lyckats rita som jag är nöjd över. <3


På fritiden dansar jag street, och här är en bild från en uppvisning
förra våren. Näst längst ut till höger står jag och posar xD

Någon bild från teatern har jag tyvärr inte ännu, men det kommer!
Ha det tills vidare!

/ Anna

RSS 2.0